menu-line
Blog Image

Papel Link ile Ödeme Almak Artık Çok Kolay!


Papel Link ile müşterilerinden hızlı, kolay ve güvenli şekilde ödeme alabilir, herhangi bir e-ticaret kanalına ihtiyaç duymadan satış yapabilirsin.

#Papel_Link

2 dakika

Son Güncelleme: Haz 25, 2024

Blog Image

Blog İçeriği

E-Ticaret Komisyonu Ödemek Zorunda Değilsin

Ürüne ya da Müşteriye Özel Ödeme Linki Oluştur

Papel Link ile Taksitli Ödeme Al

Papel Link Kullanmanın Avantajı Nedir?

Papel Link Nasıl Oluşturulur?

Paylaş

KopyalaCopyIcon
KopyalaCopyIcon

Paylaş

Türkiye’nin öncü elektronik para ve ödeme hizmetleri şirketlerinden Papel, işletmelerin hayatını kolaylaştıracak birçok çözümü bir arada sunuyor. Link ile ödeme almayı sağlayan Papel Link hizmeti de bunlardan biri.


E-Ticaret Komisyonu Ödemek Zorunda Değilsin


Online ürün ve hizmet satışı gerçekleştiren işletmelerin önemli gider kalemleri arasında, satışı gerçekleştirdikleri e-ticaret platformlarının uyguladığı komisyon oranları yer alıyor. Kendi web sitesini tercih eden işletmeler ise bu sitenin kurulum ve bakım giderleri gibi masraflarla karşılaşabiliyor.


Papel Link ile işletmenin bir web sitesi olmadan, herhangi bir e-ticaret platformuna komisyon ödemek zorunda kalmadan ödeme alabilirsin.


Ürüne ya da Müşteriye Özel Ödeme Linki Oluştur


Papel Link’te iki farklı link türü sunuluyor: Ürün Linki ve Müşteri Linki. Ürün Linki oluşturmak için ürün fotoğrafı, stok bilgisi, fiyat gibi ürünün temel bilgilerini girmen yeterli. Ayrıca ürünü müşteriye hatırlatacak bir açıklama yazarak ödeme linki oluşturabilirsin.


Dilersen, ödeme almak istediğin müşteriye özel bir Müşteri Linki de oluşturabilirsin. Bunun için ödemeyi yapacak olan kişinin adı, soyadı, tahsil edilecek tutar ve açıklama gibi bilgileri girmen gerekli.



Her iki link türünde de ödemenin taksitli mi, yoksa tek çekim mi yapılacağını seçebilirsin. Her linkin kaç kez kullanılabileceği ve son kullanma tarihi gibi detayları da link oluşturma adımlarında belirleyebilirsin.


ss



Papel Link ile ödeme, özellikle sosyal medya üzerinden satış yapmayı tercih eden işletme sahipleri için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Geleneksel olarak bu tip işletmelerin çalışma şekli havale/eft üzerine kurgulanmış olduğundan, kartla ödeme yapmak isteyen müşteriler için işletmeler yeterli çözümü üretmekte güçlük yaşayabiliyor.


Tam bu noktada Papel Link devreye giriyor. İşletmeler müşterilerine ödeme linki yollayarak 3D güvenli ödeme ile taksitli alışveriş imkanı sunabiliyor. Müşteri deneyimi daha iyi hale geliyor, maliyetler daha düşük seviyelere çekilebiliyor.



Papel Link ile ödeme almak senin için oldukça kolay bir deneyim olacak. Papel İşletme Paneli’ne giriş yaptığında ana menüde Link ile Öde seçeneğini görebilirsin. Burada +Link Oluştur butonuna tıkladıktan sonra link türünü seçerek istenen bilgileri gir ve birkaç adımda ödeme linkin hazır!


Artık ödeme linkini müşterilerinle paylaşabilir, hızlı, kolay ve güvenli şekilde ödeme almaya başlayabilirsin. Yapılan ödemeleri Papel İşletme Paneli’nden görüntüleyerek işletmenin satış ve ödeme takibini zahmetsizce gerçekleştirebilirsin.


Papel’in işletmelere özel sunduğu ayrıcalıklarla tanış.


Papel İşletme Hesabı oluşturmadıysan, hemen bir hesap açmak için bu linki ziyaret edebilirsin.

Papel Bülten’e abone ol.

Finans dünyasındaki gelişmelerden ve Papel yeniliklerinden haberdar ol.

Gizlilik Politikası'nı‎‎ kabul ediyorum