menu-line
Blog Image

Papel'in 2024 Yılında Katıldığı Zirve ve Etkinlikler


2024 yılı, finans teknolojileri ve pazarlama dünyasında Papel için oldukça hareketli geçti.

#Fintek

2 dakika

Son Güncelleme: Tem 12, 2024

Blog Image

Blog İçeriği

Katıldığımız Etkinlik ve Zirveler

Bizi Bekleyen Etkinlikler

Paylaş

KopyalaCopyIcon
KopyalaCopyIcon

Paylaş


Önde gelen zirve ve etkinliklerde yer alarak, sektördeki öncü rolümüzü pekiştirdik. İşte geride bıraktığımız ve bizi bekleyen etkinlik ve zirvelerin özeti:


Katıldığımız Etkinlik ve Zirveler



İstanbul Fintech Haftası


Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği’nin (FINTR) desteğiyle, KOOP Ventures tarafından bu yıl 5’inci kez düzenlenen İstanbul Fintech Haftası, 16-17 Nisan’da Fişekhane'de gerçekleşti. Zirve kapsamında ödeme sistemleri, bankacılık ve blockchain teknolojileri üzerine birçok önemli etkinlik düzenlendi. Papel, yenilikçi çözümleri ve sektördeki öncü yaklaşımıyla dikkat çekti.


FinTech Istanbul B2B Connect Summit


9 Mayıs’ta düzenlenen FinTech Istanbul B2B Connect Summit; ödeme kuruluşları, e-para şirketleri, bankalar, teknoloji liderleri, yöneticiler ve hizmet sağlayıcıları bir araya getirdi. Fintek çözümleri ve iş birlikleri üzerine odaklanan zirvede Papel, diğer işletmelerle kurduğu yeni bağlantılarla iş modelini geniş bir kitleye tanıttı.


İstanbul Marketing Summit


Yapay zekâdan sürdürülebilirliğe çok farklı başlıklarda konuşmalara ev sahipliği yapan İstanbul Marketing Summit, 13 Mayıs'ta Zorlu PSM’de gerçekleşti. 'Kırılma Noktası' temasıyla düzenlenen zirvede, yapay zekâ çağında pazarlama trendlerindeki değişim ele alındı.Dijital dönüşüm ve pazarlama stratejilerinin ön planda olduğu zirvede Papel, geleceğin pazarlama stratejilerine dair iç görüleriyle yer aldı.


Worldef İstanbul


6-8 Haziran'da düzenlenen Worldef İstanbul, e-ticaret ve perakende teknolojileri alanında önemli bir buluşma noktası oldu. 40 ülkeden ziyaretçilere ev sahipliği yapan etkinliğe 20 bini aşkın kişi katıldı. İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 3 gün boyunca süren etkinlikte Papel, e-ticaret alanındaki çözümlerini tanıttı.


Bizi Bekleyen Etkinlikler


Webrazzi Summit ve Webrazzi Fintech


Türkiye'nin önde gelen teknoloji ve fintek etkinliklerinde Papel, dijital finans alanındaki yenilikçi ürün ve stratejileri ile yer alacak. Bu zirveler, sektördeki konumunu pekiştirmek ve yenilikçi çözümlerini daha geniş kitlelere duyurmak için önemli fırsatlar sunacak.


Bu etkinlikler, Papel'in sektördeki gelişime öncülük etmesi ve fintek alanındaki yeniliklerini geniş bir kitleye tanıtmasına olanak sağlayacak. Her bir etkinlik, alanında uzman isimler ve sektör liderlerini bir araya getirerek, bilgi alışverişi ve iş birliği fırsatları sunacak. Webrazzi Summit 23 Ekim, Webrazzi Fintech ise 11 Aralık'ta düzenlenecek.


Papel Bülten’e abone ol.

Finans dünyasındaki gelişmelerden ve Papel yeniliklerinden haberdar ol.

Gizlilik Politikası'nı‎‎ kabul ediyorum