menu-line
Blog Image

Kimliğini Doğrula, 250 TL Kazan


Papel hesabını özgürce kullanmak ve tüm Papel ayrıcalıklardan yararlanmak için kimlik doğrulamayı hemen tamamla. Üstelik 250 TL ödülün seni bekliyor!

#Dijital_Finans

3 dakika

Son Güncelleme: May 27, 2024

Blog Image

Blog İçeriği

Kimlik doğrulamak sana ne kazandırır?

İşte seni bekleyen avantajlar

Kimlik doğrulama nasıl yapılır?

250 TL Ödül Kampanyası Katılım Koşulları

Paylaş

KopyalaCopyIcon
KopyalaCopyIcon

Paylaş


Kimlik doğrulama neden gereklidir?


Yasal mevzuat gereği finans kuruluşları sürekli iş ilişkisinde bulunacağı kişilerin kimliklerini tespit etmekle yükümlüdür. Bunun için müşterilerin kimlik doğrulaması adımlarını tamamlaması büyük önem taşır. Kimlik doğrulaması ile Papel müşterileri daha yakından tanır. Bu hem güvenliği artırır hem de daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmamıza yardımcı olur.


Kimlik doğrulamak sana ne kazandırır?


Kimlik bilgileriyle doğrulama işlemini tamamlayan kullanıcılar, daha yüksek limitli işlemler yapabilir ve sunulan ayrıcalıklardan yararlanabilir.


İşte seni bekleyen avantajlar


250 TL Ödül: Doğrulama işlemini tamamladığında, 250 TL ödül Papel cüzdanına yüklenecek. Bu ödülü gönlünce kullanabilirsin.


Daha Yüksek Limitle İşlem: Para transferlerinden fatura ödemelerine, her türlü finansal işlemini daha yüksek limitlerle gerçekleştirebilirsin.


Artan Güvenlik: Kimlik doğrulaması, hesabının güvenliğini bir üst seviyeye taşıyarak, sana ve varlıklarına ekstra koruma sağlar. Avantajlı


Teklifler ve Fırsatlar: Benzersiz teklifler ve fırsatlarla, Papel’in sunduğu avantajlardan maksimum düzeyde yararlanma şansı elde edersin. Tüm Finansal Araçlara Eriş: Sanal karttan harcama bölüştürmeye sevilen tüm Papel özelliklerini özgürce kullanabilirsin.


Kimlik doğrulama nasıl yapılır?


Yalnızca Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartını ve cep telefonunu kullanarak, birkaç basit adımda yepyeni bir Papel deneyimine adım atabilirsin.


  • Papel mobil uygulamasında giriş yap,
  • Kimlik Doğrulama sekmesine tıkla ve senden istenen bilgileri gir,
  • Kimlik kartının ön ve arka yüzünün fotoğrafını çek,
  • Telefonunun NFC özelliğini kullanarak kimlik kartını tara,
  • Telefonunun ön kamerasıyla yüz tanımayı gerçekleştir,
  • Ekrandaki talimatları takip ederek işlemi tamamla.


Kimliğini doğrulamak işte bu kadar kolay. Gerekli tüm bilgilere Papel mobil uygulamasından kolayca erişebilirsin.



Kimlik doğrulama işlemiyle ilgili herhangi bir sorun yaşarsan bize destek@papel.com.tr adresinden veya 0 850 241 24 24 numaralı telefondan ulaşabilirsin.


250 TL Ödül Kampanyası Katılım Koşulları


Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Anonim Şirketi (“Papel”)’nin "Kimlik Doğrulamanı Tamamla, 250 TL Ödül Kazan" kampanyasına katılmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:


KATILIM KOŞULLARI


Papel Üyeliği: Kampanyaya katılabilmek için öncelikle Papel'e üye olmalısın. Daha önce Papel'e üye olmuş ancak henüz kimlik doğrulamasını tamamlamamış kullanıcılar da kimlik doğrulaması adımlarını yerine getirerek bu kampanyadan yararlanabilir.


Kimlik Doğrulama: Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra, kimlik doğrulama adımlarını eksiksiz ve başarılı bir şekilde tamamla.


Ödül: Kimlik doğrulama işlemlerini başarıyla tamamlayan kullanıcılar 250 TL tutarında elektronik para ödülü kazanacaktır.


ADIMLAR


Üye Ol:Papel web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yeni bir hesap oluştur.Gerekli bilgileri doldurarak üyelik işlemini başarılı bir şekilde tamamla.


Kimliğini Doğrula:


Hesabına giriş yap ve kimlik doğrulama sürecini başlat.Kimlik belgeni ve gerekli diğer belgeleri sisteme yükle.Doğrulama sürecinin tamamlanmasını bekle.


Ödül Kazan:


Kimlik doğrulama işlemi başarıyla tamamlandıktan sonra, hesabına tanımlanacak 250 TL tutarında elektronik para ödülüne sahip olabilirsin.


Önemli Bilgiler:


Kampanya yalnızca Türkiye'de geçerlidir.


Kampanyadan yararlanmak için kullanıcıların 18 yaşın üstünde olmaları gerekmektedir.


Kampanyaya yalnızca gerçek kişiler katılabilir, tüzel kişiler kampanyadan yararlanamaz.


Kullanıcıların geçerli ve doğru kimlik bilgilerini sunması gerekmektedir; yanlış veya yanıltıcı bilgi verilmesi durumunda kampanyadan faydalanılamaz. Papel tarafından kullanıcının yanlış veya yanıltıcı bilgi verdiğinin tespit edilmesi durumunda ödülün verilmemesi veya ödül verilmiş ise iadesinin talep edilmesi hakkı saklıdır.


Her kullanıcı yalnızca bir kez kampanyadan faydalanabilir.


Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.


Papel, kampanya şartlarında değişiklik yapma, kampanyayı durdurma ve sonlandırma haklarını tek taraflı olarak saklı tutar.


Kampanya süresi ve koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak için Papel'in resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.


Kampanya, 24.05.2024 - 26.05.2024, saat 22.00 arasında geçerlidir.Papel, kullanıcıların kampanyaya katılımı sırasında doğabilecek teknik aksaklıklar veya üçüncü tarafların neden olduğu sorunlar için sorumluluk kabul etmez.


Kullanıcıların kişisel verileri, KVKK ve ilgili mevzuata uygun olarak işlenecek ve saklanacaktır. Detaylı bilgi için Papel'in internet sitesinde ve mobil uygulamasında yer alan aydınlatma metinlerini inceleyebilirsiniz.


Soru ya da görüşlerin için bize destek@papel.com.tr adresinden veya 0 850 241 24 24 numaralı telefondan ulaşabilirsin.


Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Anonim Şirketi

Papel Bülten’e abone ol.

Finans dünyasındaki gelişmelerden ve Papel yeniliklerinden haberdar ol.

Gizlilik Politikası'nı‎‎ kabul ediyorum