menu-line
Blog Image

Kimliğini Doğrula, 250 TL Kazan!


Papel ile 250 TL hediye seni bekliyor. Papel hesabın varsa kimlik doğrulamayı tamamla, 250 TL hediye kazan. Ayrıntılı bilgi için aşağıda yer alan katılım koşullarını incele.

1 dakika

Son Güncelleme: Haz 28, 2024

Blog Image

Blog İçeriği

HEDİYE PAPEL KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI

Paylaş

KopyalaCopyIcon
KopyalaCopyIcon

Paylaş

HEDİYE PAPEL KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI


Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Anonim Şirketi (“Papel”)’nin "Hediye Papel" kampanyasına katılmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:


KATILIM KOŞULLARI


Papel Üyelik Durumu: Kampanyaya katılabilmek için 5 Haziran 2024 tarihi saat 12:00’den önce Papel'de “Onaysız Hesap” veya “Onaylı Hesap” statüsünde üyeliğinin bulunması gerekir. Daha önce Papel'e üye olmuş ve “Sözleşmeli Hesap” statüsünü kazanmış kullanıcılar ve 5 Haziran 2024 tarihi saat 12:00’den sonra yeni üyelik açan kullanıcılar kampanyanın kapsamının dışındadır.


Kimlik Doğrulama: Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra, 5 Haziran 2024 tarihi Türkiye saati ile 23.00'ten önce dijital kimlik doğrulama adımlarını eksiksiz ve başarılı bir şekilde tamamlamalısın.


Ödül: Dijital kimlik doğrulama işlemlerini başarıyla tamamlayan kullanıcılar 250 TL tutarında elektronik para ödülü kazanacaktır.


Önemli Bilgiler:


  • Kampanya yalnızca Türkiye'de geçerlidir.
  • Kampanyadan yararlanmak için kullanıcıların 18 yaşın üstünde olmaları gerekmektedir.
  • Kampanyaya yalnızca gerçek kişiler katılabilir, tüzel kişiler kampanyadan yararlanamaz.
  • Kullanıcıların geçerli ve doğru kimlik bilgilerini sunması gerekmektedir; yanlış veya yanıltıcı bilgi verilmesi durumunda kampanyadan faydalanılamaz. Papel tarafından kullanıcının yanlış veya yanıltıcı bilgi verdiğinin tespit edilmesi durumunda ödülün verilmemesi veya ödül verilmiş ise iadesinin talep edilmesi hakkı saklıdır.
  • Her kullanıcı yalnızca bir kez kampanyadan faydalanabilir.
  • Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
  • Papel, önceden bildirim yapmaksızın kampanya şartlarında değişiklik yapma, kampanyayı durdurma ve sonlandırma haklarını tek taraflı olarak saklı tutar.
  • Kampanya süresi ve koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak için Papel'in resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.
  • Kampanya, 5 Haziran 2024 saat 12.00-5 Haziran 2024 23.00 (GMT+3) tarihleri arasında geçerlidir.
  • Papel, kullanıcıların kampanyaya katılımı sırasında doğabilecek teknik aksaklıklar veya üçüncü tarafların neden olduğu sorunlar için sorumluluk kabul etmez.
  • Kullanıcıların kişisel verileri, KVKK ve ilgili mevzuata uygun olarak işlenecek ve saklanacaktır. Detaylı bilgi için Papel'in internet sitesinde ve mobil uygulamasında yer alan aydınlatma metinlerini inceleyebilirsiniz.


Soru ya da görüşlerin için bize destek@papel.com.tr adresinden veya 0 850 241 24 24 numaralı telefondan ulaşabilirsin.


Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Anonim Şirketi


Papel Bülten’e abone ol.

Finans dünyasındaki gelişmelerden ve Papel yeniliklerinden haberdar ol.

Gizlilik Politikası'nı‎‎ kabul ediyorum