menu-line
Blog Image
Papel Sanal Kart Tüm Online Alışverişlerinde Seninle!

Papel ekosisteminin en sevilen ürünlerinden biri de Papel Sanal Kart! Saniyeler içerisinde oluşturabileceğin, yurt içi ve yurt dışı tüm alışverişlerde kullanabileceğin ön ödemeli sanal kartlar ile tüm online ödemelerinde güvenliğin ve kolaylığın tadını çıkarabilirsin!

#Dijital_Ödeme

2 dakika

Son Güncelleme: May 7, 2024

Blog Image

Blog İçeriği

Papel Sanal Kart Nedir?

Neden Papel Sanal Kart?

Nasıl Papel Sanal Kart Oluşturabilirim?

Kullanım Ücreti Var mı?

Papel Sanal Kart Neden Daha Güvenli?

Paylaş

KopyalaCopyIcon
KopyalaCopyIcon

Paylaş



ss




Papel Sanal Kart Nedir?



Papel Sanal Kart, internet alışverişlerin için tasarlanmış, anında oluşturabileceğin bir sanal ödeme aracıdır. Harcama limiti belirleyerek hesap türünden bağımsız olarak dilediğiniz zaman sanal kart oluşturabilirsin. Papel.com.tr ya da mobil uygulamamız aracılığıyla kolayca erişebileceğin sanal kartlar, pratik kullanımı ve sağladığı avantajlarla her an elinin altında.




Neden Papel Sanal Kart?



ss



Anında Oluşturma ve Kullanım: Papel Sanal Kart’ı oluşturduğun an kullanmaya başlayabilirsin. Kart numarası, son kullanma tarihi ve CVV bilgileri hemen kullanıma hazır olarak tanımlanır.Ücretsiz: 10 adete kadar Papel Sanal Kart oluşturmak tamamen ücretsizdir. Güvenle kullan, istediğin zaman limit belirle ya da iptal et. Dijital Aboneliklerde Kolaylık: Netflix, Spotify, Youtube gibi platformlara abone olabilir, mevcut aboneliklerini Papel Sanal Kart ile ödeyebilirsin.Harcama Kontrolü: İstediğin limiti belirle, harcamalarını kontrol altında tut.




Nasıl Papel Sanal Kart Oluşturabilirim?



Papel Sanal Kart oluşturmak çok kolay! Papel.com.tr sitesinde ya da mobil uygulamamızda Kartlar > Yeni Kart Oluştur > Sanal Kart Oluştur adımlarıyla kartını saniyeler içinde aktif hale getirebilirsin.



Kullanım Ücreti Var mı?



Hayır, yok! Papel Sanal Kart ile ilgili en güzel yanlardan biri de bu. 10 adete kadar kart oluşturmak tamamen ücretsiz. Özgürce alışveriş yap, keyfini çıkar.


Sanal Kartın Anında Kullanıma Hazır



Oluşturduğunuz an itibarıyla Papel Sanal Kart kullanıma hazır! Kart detaylarını görüntüle ve hemen alışverişe başla. Yaptığın harcamaları ise Kartlar menüsündeki 'İşlemler’ kısmından kolaylıkla takip edebilirsin.



Papel Sanal Kart'tan Hesabıma Para Aktarabilir Miyim?



Papel Sanal Kart'ına bakiye transfer etmene gerek yok. Cüzdanındaki bakiyeyi, sanal kartın aracılığıyla istediğin gibi harcayabilirsin. Ayrıca, sanal kartın limitini kolayca ayarlayabilir ve cüzdanındaki bakiyenin ne kadarını sanal kartında kullanmak istediğinizi hemen belirleyebilirsin.




Papel Sanal Kart Neden Daha Güvenli?



ss



Papel Sanal Kart, uluslararası siber güvenlik standartlarıyla korunur. Ayrıca, fiziksel kartlarda olduğu gibi çalınma ya da kaybolma riski yoktur. Ayrıca, harcama limitlerini hızlı bir şekilde ayarlayabilme özelliği, kötü niyetli kullanımı önlemeye katkı sağlar.



Sen de dijital dünyada Papel farkını hisset!



Hemen Papel Sanal Kart sahibi olmak veya daha fazla bilgi için buraya tıkla


Papel Bülten’e abone ol.

Finans dünyasındaki gelişmelerden ve Papel yeniliklerinden haberdar ol.

Gizlilik Politikası'nı‎‎ kabul ediyorum